Stagiair @ Vanbreda Risk & Benefits – Antwerpen

Introductie

Wij zijn op zoek naar studenten die hun theoretische kennis willen omzetten in praktische verzekeringservaring!

Tijdens deze stage volg je achter de schermen mee hoe het er bij een grote verzekeringsmakelaar aan toegaat.
Je hebt de mogelijkheid jezelf te verdiepen in verzekeringen, volgt gesprekken met collega’s en werkt ook praktisch zaken uit waar onze collega’s effectief mee aan de slag kunnen.

Ben jij geïnteresseerd om Vanbreda Risk & Benefits en om de verschillende functies in de verzekeringswereld te leren kennen? Reageer dan snel!

Organisatie

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste en meest innovatieve onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant. Vanbreda beantwoord de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Daarnaast is Vanbreda ook een aantrekkelijke werkgever met veel know-how die er te leren valt, een aangename en informele bedrijfscultuur en ruimte voor onze werknemers om zich te ontplooien.

Sollicitatieformulier

  • DD slash MM slash YYYY
  • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 20 MB.
  • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 20 MB.
    Wij hechten veel belang aan jouw privacy. Daarom gaat Vanbreda ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden en uitsluitend gebruikt worden voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database. De volledige privacy statement kan je vinden via deze link.