Nos valeurs

Waar we voor staan en waar we naar streven, dag na dag.

Ondernemend.

Bij Vanbreda stropen we graag de mouwen op. En denken we altijd twee stappen vooruit, zodat we al een antwoord hebben vóór de vraag gesteld is. Want niet de woorden, maar de daden, dat is waar het bij ons om draait.

Doelgericht.

Bij Vanbreda laten we niks aan de aandacht ontsnappen. Alleen met een scherpe focus en een flinke dosis vastberadenheid kunnen we efficiënt en effectief handelen. Op korte en lange termijn. Mét oog voor de toegevoegde waarde.

Cliëntgedreven.

Een uitmuntende service begint met een luisterend oor. Bij Vanbreda vertrekken we steevast vanuit de wensen en behoeften van de cliënt, we denken mee, we doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. Zonder poespas, mét respect.

Teamgericht.

We willen dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen, en doen er alles aan om hen daarbij te helpen. Bij Vanbreda geloven we sterk in tweerichtingsverkeer en zijn we ervan overtuigd dat je samen meer bereikt.

Degelijk.

Wat we doen, doen we goed. We zijn betrouwbaar, leveren kwaliteit en staan open voor veranderingen. Bij Vanbreda houden we bovendien van transparante communicatie. Ook als het minder goed nieuws betreft.