Dossierbeheerder Marine – Antwerpen

Organisatie

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste en meest innovatieve onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant. Vanbreda beantwoord de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Daarnaast is Vanbreda ook een aantrekkelijke werkgever met veel know-how die er te leren valt, een aangename en informele bedrijfscultuur en ruimte voor onze werknemers om zich te ontplooien.

Functie

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als dossierbeheerder sta je in voor het professioneel, commercieel en administratief beheer van maritieme verzekeringspolissen voor een internationale portefeuille van middelgrote en grote ondernemingen. Je wordt een belangrijke kracht binnen ons Hull & Marine Liability team dat voornamelijk gefocust is op zeevaart, binnenvaart en yachting. Je maakt berekeningen omtrent declaraties, bereidt de hernieuwingen voor (o.a. statistieken, marktconsultaties en presentaties voor de klant) en zorgt ervoor dat de polissen en verzekeringscertificaten nauwgezet worden opgemaakt en opgevolgd.

Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun verzekeringsdossiers en dit voor hun transportverzekeringen. Je houdt hun dossiers administratief op punt, zorgt voor de polisopmaak, volgt aanpassingen op en helpt de klant verder bij mogelijke administratieve vragen of problemen.

Voor de polisopmaak verzamel je de nodige gegevens bij de verzekeringsmaatschappijen: je doet navraag over polisvoorwaarden, tarieven en dekkingen en volgt op dat je van hen tijdig alle gegevens ontvangt. Verder assisteer je de senior brokers en manager van het team bij ad hoc taken onder meer gerelateerd aan ontwikkeling van markten / producten en klanten.

Functie-eisen

Wat zijn jouw vaardigheden?

 • · Je hebt een bachelor opleiding, bij voorkeur binnen financiën en verzekeringen of logistiek management.
 • · Je hebt minimum 2 jaar ervaring binnen de verzekeringen en/of maritieme wereld
 • · Je kan je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels en je kan professioneel werken in het Frans.
 • · Je bent sterk in administratie en werkt graag accuraat en gestructureerd.
 • · Je bent klant en servicegericht en gaat proactief op zoek naar de juiste oplossing.
 • · Je werkt zelfstandig en probleemoplossend, en werkt graag in teamverband
 • · Je bent analytisch, werkt graag met cijfers en hebt een zeer goede kennis van Excel.

Aanbod

Bij ons zit je goed!

 • · Je komt terecht bij een professionele en groeiende makelaar en een stabiele werkgever waar medewerkers cruciaal zijn voor ons succesverhaal.
 • · Binnen het maritiem team krijg je de nodige coaching en word je gradueel betrokken op een brede waaier aan verzekeringsproducten zoals casco, maritieme aansprakelijkheid, oorlogsrisico,…
 • · Er is een dynamische werksfeer met ruimte voor autonomie, initiatief en groeikansen.
 • · We hanteren een open bedrijfscultuur, een hands-on mentaliteit en korte communicatielijnen.
 • · We hechten belang aan een goede work-life balans en daarom bieden we flexibele werktijden.
 • · Daarenboven kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket inclusief extralegale voordelen en een sociaal plan.

Inlichtingen

Interesse?

Surf snel naar www.jobsatvanbreda.be en solliciteer online! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Laleña Boeykens op 03 217 51 81 of op jobs@vanbreda.be.

Sollicitatieformulier

 • DD slash MM slash YYYY
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 20 MB.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 20 MB.
  Wij hechten veel belang aan jouw privacy. Daarom gaat Vanbreda ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden en uitsluitend gebruikt worden voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database. De volledige privacy statement kan je vinden via deze link.