Directiechauffeur (M/V) – 80% – Antwerpen

Organisatie

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste en meest innovatieve onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant. Vanbreda beantwoordt de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Daarnaast is Vanbreda ook een aantrekkelijke werkgever met veel know-how die er te leren valt, een aangename en informele bedrijfscultuur en ruimte voor onze werknemers om zich te ontplooien.

Functie

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als directiechauffeur is het je taak om te zorgen dat onze gedelegeerd bestuurder (en/of andere directieleden) comfortabel, veilig en zorgeloos kan reizen. Zijn reistijd verandert in effectieve werktijd omdat jij achter het stuur zit van zijn auto. Je bekijkt op voorhand het te rijden traject en anticipeert op mogelijke obstakels op die route (bv: wegenwerken, omleidingen,…).

Daarnaast sta je in voor het verzorgen van de directiewagens (wassen, garage, bandenwissel, autokeuring,… ).

Het vervoeren van documenten en bezorgen van dringende post, behoort eveneens tot jouw takenpakket.

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een gemotiveerde en flexibele chauffeur in een 80% regime.

 • Ervaring als directiechauffeur is noodzakelijk.
 • Je bent discreet, punctueel, stressbestendig en organiseert zelfstandig je werk.
 • Je woont in het arrondissement Antwerpen.
 • Je hebt een verzorgd voorkomen.
 • Er is geen diploma vereiste, maar een rijbewijs (type B) is noodzakelijk. Bovendien kan je een attest van goed gedrag en zeden voorleggen.
 • Uitstekend in het Nederlands, basiskennis van het Frans en het Engels is een toegevoegde waard.

Aanbod

Wij bieden:

Een contract van onbepaalde duur.

Dit is een deeltijdse functie (80%) met een flexibele weekplanning, waarbij je maandag of vrijdag niet hoeft te werken. Weekend- en avondwerk kunnen sporadisch voorkomen.

Daarenboven kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket inclusief bedrijfswagen, maaltijdcheques en extra vakantiedagen.

Sollicitatieformulier

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Wij hechten veel belang aan jouw privacy. Daarom gaat Vanbreda ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden en uitsluitend gebruikt worden voor werving- en selectiedoeleinden. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database. De volledige privacy statement kan je vinden via deze link.